Usluge

Frizerski salon

Frizerski salon Hazz Hair svojim klijentima omogućava kvalitetne frizerske usluge, najvišu profesionalnost u radu i prijatan ambijent. Usluge koje ovaj frizerski salon može ponuditi možda jesu iste ili slične uslugama drugih frizerskih salona, ali ono što nas izdvaja jeste koncept, kvalitet, autentičnost našeg načina rada, poverenje naših klijenata koje traje već 30 godina, posvećenost i predanost individualnom pristupu i prioritet koji dajemo kako profesionalizmu u radu tako i najsitnijim detaljima. Sve ovo na kraju rezultira vrhunskim stilom, bojom, negovanom kosom koju klijent ponese iz našeg frizerskog salona.

Iza nas su decenije učenja, usavršavanja i unapređivanja rada celog #hazzhair tima, konstantnog praćenja modnih trendova kako bismo klijentima omogućili ne samo najviši stepen frizerske usluge, već i prijatan ambijent i atmosferu tokom boravka u našem frizerskom salonu.

Jednom godišnje izbacujemo našu kolekciju frizura, tj. viđenje modnih dešavanja na svetskoj sceni.

Kao rezultat predanosti i posvećenosti radu u frizerskom salonu, ljubavi, ali i svojevrsne strasti prema kosi, u isto vreme želje da ovdašnjim klijentima omogućimo vrhunske frizerske usluge kakve se mogu naći u Londonu, Parizu ili Njujorku, kreirali smo različite tipove usluga u zavisnosti od želja, potreba i preferencije samih klijenata. Pre samog dogovora sa klijentom oko konkretne usluge koju ćemo raditi u našem frizerskom salonu, prethodi profesionalna konsultacija, objašnjenje da li je i u kojoj meri izvodljiva konkretna usluga, kao i stručna procena našeg #majstorzvonka kada je u pitanju sam kvalitet kose. Kvalitet kose je ono sa čim ne pravimo kompromis u našem frizerskom salonu, zato svakom klijentu u okviru konsultacija posvećujemo dovoljno vremena pre same usluge, a odluka o konkretnoj usluzi donosi se na osnovu procene i mogućnosti određenog tipa kose i lica usklađenih sa željama naših klijenata.

Frizerski salon Hazz Hair svojim klijentima omogućava usluge: šišanje kose, feniranje kose, farbanje kose, balejaž, mini val, pramenovi, ombre, sobmre, volumen kose, keratinski tretman, botoks kose, kikice, svečane frizure, prelivi za kosu, olaplex tretman, blajhanje kose, dekolorisanje kose, polutrajne boje – farbanja.

Balejaž

Balejaž je posebna tehnika bojenja kose prilikom koje se ističu svetliji delovi u kombinaciji sa Vasom prirodnom nijansom ili nekom drugom koja će istaći Vaše lice u pravom svetlu. U okviru balejaž tehnike personalizujemo uslugu prema svakom klijentu i tipu lica i veoma često radimo uokviravanje lica, tzv. face frame tehniku, čijom dodatnom svetlinom ističemo crte lica i postižemo savršeni balejaž. U našem frizerskom salonu moguće je raditi balejaž tehniku isključivo nakon detaljnog uvida i procene kvaliteta same kose, kao i dogovora sa klijentom u vezi sa željama i nijansama samog finalnog izgleda. U samom načinu izvođenja balejaž tehnike, jako je važno da je osoba koja je izvodi vrhunski poznavalac boja, da razume ton i svetlinu podloge, kao i nijansu koja se želi postići. Zato je rad balejaž tehnike u frizerskom salonu Hazz Hair poseban, jer uz vrhunski rezultat, kosa ostaje zdrava a njen kvalitet očuvan, a klijent edukovan kako da nastavi negu kod kuće.

Frizerski salon Hazz Hair i ceo tim koji radi u ovom salonu, za mnoge tradicionalni mini val pretvara u moderni, stavljajući kao prioritet očuvanje kvaliteta same kose. Kada se kaže minival, prva asocijacija jesu fotografije frizura iz ’80tih i ’90tih godina prošlog veka, kada su sitne kovrdže bile jedan od must have trendova kada je u pitanju frizura. Ali, ne i za stručan tim ovog frizerskog salona. #hazzhair jedan je od retkih koji tradicionalnom shvatanju i vrednovanju mini vala daje jedno novo, moderno izvođenje, tzv. #modernperming pri čemu je finalan rezultat potpuno prirodni izgled kovrdža koje se mogu stilizovati na različite načine, ni nalik onome što se kao mini val shvatalo i nosilo krajem prošlog veka.

Mi smo eksperti u pravljenju trajne teksture kose – mini val i naša moderna varijanta traje do tri meseca, ne utiče na kvalitet kose i čak se može kombinovati sa semi-demi permanentnim bojama. Mini val kao usluga danas nosi veći broj muških klijenata nego ženskih, sâm trend je u velikom povratku na modnu scenu, a naše iskustvo koje je na tom polju veliko, daje nam prednost da budemo prepoznati kao vodeći frizerski salon u Beogradu za mini val.

Bez obzira na koju vrstu usluge se opredelite, stručan tim je tu da Vaš boravak u našem frizerskom salonu pretvori u jedinstveno iskustvo, uživanje u svakom segmentu rada, počevši od konsultacija, odabira konkretne usluge, preko samog izvođenja i našeg zaštitnog znaka već 30 godina – jedinstvene masaže glave prilikom pranja kose, sve do finalnog rezultata frizure, osmeha i zadovoljstva klijenta.

Scroll to Top