O nama

Frizerski salon Hazz Hair nastao je iz velike želje svog osnivača, #majstorzvonka, vrhunskog frizera i lidera u postavljanju trendova u frizerskoj industriji, da duh evropskih metropola u negovanju, bojenju, šišanju i stilizovanju kose predstavi i promoviše upravo u Beogradu.

Svojim klijentima frizerski salon Hazz Hair može da ponudi sve vrste frizerskih usluga uz izuzetan profesionalizam u radu i poštovanje najviših principa rada frizerske struke. Individualan pristup klijentu podrazumeva maksimalnu posvećenost, primenu stečenog znanja u zemlji i inostranstvu i poštovanje najviših standarda.

Frizerski salon

Hazz hair

Sam način rada u frizerskom salonu Hazz Hair zahteva kvalitetnog partnera u pogledu kozmetike. Zato stručan tim ovog salona koristi koristi visoko-profesionalnu opremu kao i kozmetiku naboljeg kvaliteta koji garantuju najbolje rezultate i negu, uz zadovoljstvo u radu. Pod tim se podrazumeva premium profesionalna kozmetika za bojenje, stilizovanje i negu kose kompanije Schwarzkopf Professional, #schwarzkopfpro. Uz preporuku naših frizera-stilista, svi preparati za negu i stilizovanje mogu se nabaviti u prodajnom delu frizerskog salona Hazz Hair u Beogradu.

Ovaj najviši nivo usluge, prijatno osveženje i adekvatna profesionalna literatura koja informiše klijente o poslednjim dostignućima u stilizovanju, bojenju i nezi kose, čini frizerski salon Hazz Hair jedinstvenim na ovim prostorima. Uz reputaciju od trideset godina, profesionalan pristup i konstantno usavršavanje, stručan tim frizerskog salona Hazz Hair je tu da odgovori na svaki modni zahtev klijenta kada su u pitanju frizerske usluge i edukacije frizera.

#majstorzvonko

Glavni frizer #majstorzvonko, osoba je koja od samog osnivanja vodi frizerski salon Hazz Hair. Još na samom početku bio je otvoren za stilove koji dolaze iz Evrope i sveta, promovišući na taj način nove pravce u šišanju, stilizovanju i bojenju kose. Prateći najbolje stručnjake u Beogradu, na prvom mestu svog učitelja, Bogdanov Stevana, #stevanlstill, eminentnog stilistu sa velikim iskustvom koji je i sâm školovan na najprestižnijim frizerskim akademijama u Londonu i Parizu, #majstorzvonku se pružila šansa da uči najbolje od najboljih kako bi negovanje, bojenje šišanje i stilizovanje kose doveo do savršenstva. Ne propuštajući takvu priliku, oformio je svoj frizerski salon Hazz Hair uz poštovanje načina rada najboljih svetskih frizerskih studija.

Uz praćenje nastupa vodećih svetskih frizera i akademija, #majstorzvonko donosi u Beograd bogatstvo u standardima i alternativama, moderne i atraktivne frizerske stilove sa visokim nivoom slobodnog pristupa u primeni boja i njihovim kombinacijama na kosi.

Pored rada u frizerskom salonu Hazz Hair, #majstorzvonko je veoma aktivan u edukaciji mlađih kolega promovišući znanje u skladu sa svetskim standardima, čime podiže nivo opšteg frizerskog znanja u zemlji i okruženju. Njegovo bogato iskustvo omogućilo mu je da skoro dve decenije kao profesionalni edukator unapređuje znanja i iskustva svojih kolega. Organizuje, realizuje i učestvuje u različitim seminarima i obukama frizera u cilju unapređivanja struke i promocije brendova. Do sada je održao više od 300 frizerskih edukacija za razne brendove i među kojima su  #stevanstill, #goldwell, #wellaprofessional, #eugeneperma, #davines, #matrix i #lorealprofessionnel. Poslednjih deset godina je deo internacionalne ekipe #schwarzkopfprofessional @workteam-a Centralne Evrope i Azije, gde uspešno gradi svoju internacionalnu karijeru frizerskog edukatora.

U svakodnevnom salonskom radu, #hazzhair tim se susreće sa različitim tipovima klijenata, ličnosti i oblicima njihovih lica. Stoga smo razvili program personalizovanih konsultacija u frizerskom salonu na kojima osluškujemo zahteve i želje ali ih ne ispunjavamo ukoliko se ne podudaraju sa našim strogim profesionalnim standardima, na prvom mestu sa očuvanjem kvaliteta kose nakon naših usluga. Razlog za to je naše viđenje frizerske umetnosti koje je dokazano decenijskim radom u salonu i na seminarima, te prilagođeno svim tipovima lica i usklađeno sa dužinom, teksturom i bojom kose.

Naša misija nije samo da slušamo klijente i ispunjavamo želje, već da našim znanjem skrenemo pažnju na detalje, stručno savetujemo i prilagodimo sve Vaše zahteve realnom stanju i mogućnostima kose.

Članovi #hazzhair tima su osobe koje se redovno usavršavaju i konstantno rade na sebi u pogledu svih frizerskih procedura u našem frizerskom salonu. Naš moto je da onog momenta kada prestanete da učite, ne stojite u mestu, već idete nizbrdo. Stoga, stalne interne edukacije i isprobavanje svih frizura, tekstura i boja, kao i tehnologije preparata se prvo rade na trening lutkama i nakon dobro uvežbanih tehnika, primenjuju se na Vašim kosama. To nam omogućava da budemo frizerski salon u Beogradu sa premium uslugom, što nas čini jednim od najboljih frizerskih ekipa u Srbiji.

Scroll to Top