Edukacija

Nakon 30 godina provedenih u frizerskoj struci, #majstorzvonko održao je više od 3.000 edukativnih časova u proteklih sedamnaest godina, doprinoseći na taj način unapređenju same profesije. Naše edukacije su usmerene na frizere koji imaju frizersko iskustvo, ali žele da se unaprede u bilo kom segmentu frizerskog posla. Pored internacionalnih edukacija koje #majstorzvonko održava širom Centralne Evrope i Azije, salonska frizerska edukacija je personalizovan pristup frizerima u okviru našeg salona, i moguća je u trajanju od 1, 7  ili 30 dana rada „1 na 1“, za sve kategorije i nivoe frizera koji žele da unaprede već stečeno znanje na veći nivo i naprave najbolje verzije sebe u profesionalnom pogledu.

Frizerske edukacije su jedini način da postanete profesionalac ove delatnosti. Za sva dodatna pitanja i informacije, pišite nam na info@hazzhair.com.

Karijera

Dobrodošli u frizerski salon Hazz Hair!

Ponosni smo na naš Hazz Hair tim koji već 30 godina čini da frizerski salon Hazz Hair u Beogradu bude omiljeno mesto domaćih i inostranih klijenata za brigu o kosi.

Istovremeno, verujemo u uspeh mladih, talentovanih i kreativnih frizera i stilista koji donose novu energiju. Ukoliko želiš da postaneš deo našeg tima, da konstantno unapređuješ svoje znanje i iskustvo i učestvuješ u stvaranju sjajnih frizerskih kreacija, pošalji nam svoju biografiju na e-mail info@hazzhair.com.

Scroll to Top